"WAT DE POT SCHAFT”
Afbeelding invoegen


Van maandag t/m donderdag, m.u.v. feestdagen, serveren we een eenvoudig 3-gangenmenu bestaande uit een soepje, hoofdgerecht en een klein dessert. Dit 3-gangenmenu is slechts op reservering beschikbaar (2-3 dagen vooraf). 

RESERVEER TIJDIG        OP=OP!

Laat graag tijdig weten welke maaltijden voor u verzorgt moeten worden?
 
Week 34- 2019 # 19 t/m 22 augustus

Maandag
IJsbergsla met losse dressing. Aardappeltjes met tuinkruiden. Reepjes mager varkensvlees met Griekse kruiden. Milde peperroomsaus.

Dinsdag
Spinazie met een scheutje room. Torentje van aardappelpuree. Gehaktballetje in stroganoffsaus.

Woensdag
Chicken Katsu Curry. Vers gegrilde kuikenbout in een kruidige marinade. Krieltjes in roomboter met peterselie. Wokgroentjes.

Donderdag
Witlof met beenham en kaas uit de oven. Topping van aardappelpuree met kruiden. Partjes ei.