"WAT DE POT SCHAFT”
Afbeelding invoegen


Van maandag t/m vrijdag, m.u.v. feestdagen, serveren we een eenvoudig 3-gangenmenu bestaande uit een soepje, hoofdgerecht en een klein dessert. Dit 3-gangenmenu is slechts op reservering beschikbaar (2-3 dagen vooraf). 

RESERVEER TIJDIG        OP=OP!

Laat graag tijdig weten welke maaltijden voor u verzorgt moeten worden?
 
Week 07-2019 # 11-02 t/m 15-02

Maandag
Gemengde sla met rode ui, eigen sladressing. Gekookte aardappeltjes.
Gehaktballetje in kerriesaus. 

Dinsdag
Lasagne van rundergehakt met ratatouille (groentemix) in een romige bechamelsaus met een 
vleugje kaas. De gebruikte blaadjes zijn van rijst en dus licht verteerbaar.

Woensdag
Nasi Goreng (ajam = kip). Witte rijst met bosui.
Saté van malse kipfilet. Spiegeleitje. Satésaus.

Donderdag
Boerenkoolstamppot met licht gerookte spekjes en een stukjes rookworst.
Lichtgebonden jus van 
rundvlees.

Vrijdag
Ovenschotel spruitjes met een vleugje kaas en aardappelpuree uit de oven.
Kipfilet met honing-
mosterd van de grill.

Week 08-2019 # 18-02 t/m 22-02

Maandag
Sla met losse dressing. Toefjes aardappelpuree met bosui.
Reepjes malse runderbiefstuk in stroganoffsaus.

Dinsdag
Stamppot rauwe andijvie met gemarineerde spekjes en jus.
Runder gehaktballetjes.

Woensdag
Babi pangang, geroosterd varkensvlees in een milde ketjapmarinade,
rijst OF bami met groenten, verse seréh en laos (fris kruidig). Rode saus van tomaat en palmsuiker.

Donderdag
Spinazie a lá crème partjes gekookt ei. Aardappelpuree met snippertjes rode ui.
Jus met fijne kruiden en een blinde vink.

Vrijdag
Witlof gerold in beenham onder een dakje van aardappelpuree en een
vleugje kaas gegratineerd in de oven.