"WAT DE POT SCHAFT”
Afbeelding invoegen


Van maandag t/m vrijdag, m.u.v. feestdagen, serveren we een eenvoudig 3-gangenmenu bestaande uit een soepje, hoofdgerecht en een klein dessert. Dit 3-gangenmenu is slechts op reservering beschikbaar (2-3 dagen vooraf). 

RESERVEER TIJDIG        OP=OP!

Laat graag tijdig weten welke maaltijden voor u verzorgt moeten worden?
 
Week 51-2018 # 17-12 t/m 21-12

Maandag
Witlof salade met blokjes appel en mandarijn. Aardappeltjes met fijne tuinkruiden. 
Stukjes kipfilet in milde mosterdsaus.

Dinsdag
Spruitjes met flinters uitgebakken spek. Aardappeltjes. 
Rundergehaktballetjes in stroganoffsaus.

Woensdag
Nasi  Goreng (varkensvlees).  Kruidige nasi van blokjes magere varkensfricandeau. 
Rijst met verse sereh en bosui. Gebakken eitje. Satésaus.

Donderdag
Boeren kipfiletschotel. Ovenschoteltje met gebakken aardappeltjes, spek en ui. 
Stukjes kipfilet en roerbakgroenten.

Vrijdag
Peeën en Juun. Stamppot winterwortel met ui. Draadjesvlees gestoofd in een 
marinade van mosterd en rode wijn. Rundvleesjus.