"WAT DE POT SCHAFT”
Afbeelding invoegen


Van maandag t/m donderdag, m.u.v. feestdagen, serveren we een eenvoudig 3-gangenmenu bestaande uit een soepje, hoofdgerecht en een klein dessert. Dit 3-gangenmenu is slechts op reservering beschikbaar (2-3 dagen vooraf). 

RESERVEER TIJDIG        OP=OP!

Laat graag tijdig weten welke maaltijden voor u verzorgt moeten worden?
 
Week 26-2019 # 24-06 t/m 27-06

Maandag
Witlof salade met mango. Aardappeltjes met fijne tuinkruiden. Pikante gehaktstaaf in peperroomsaus

Dinsdag
Spitskool met Stroganoff gehaktballetjes. Smeuïge peterselie aardappelpuree. Pikante stroganoffsaus.

Woensdag 
Ovenschotel: Bloemkoolroosjes met spek en tomaatjes in een heerlijke romige kerriesaus. Aardappelpuree.

Donderdag
Nasi Rendang, Indisch gestoofd rundvlees met kokos en kruiden. Gewokte groenten met banaan. Satésaus en omelet reepjes.