"WAT DE POT SCHAFT”
Afbeelding invoegen


Van maandag t/m donderdag, m.u.v. feestdagen, serveren we een eenvoudig 3-gangenmenu bestaande uit een soepje, hoofdgerecht en een klein dessert. Dit 3-gangenmenu is slechts op reservering beschikbaar (2-3 dagen vooraf). 

RESERVEER TIJDIG        OP=OP!

Laat graag tijdig weten welke maaltijden voor u verzorgt moeten worden?
 
Weeknummer 42 - 2019 # 14 t/m 17 oktober

Maandag
Salade met nootjes, spekjes en komkommer. Tomatensalsa. Reepjes kipfilet met sesam. 
Aardappelgratin.

Dinsdag
Spruitjes met een milde kaassaus. Gekookte krieltjes. Gegrild varkensfiletlapje uit de oven.

 Woensdag
Stamppot kroten. Stamppotje van rode biet met rode ui en aardappelen. Braadworst uit eigen 
keuken. Rundvleesjus. 

Donderdag
Thaise salade met gehakt uit de wok. Heerlijke maaltijdsalade van verse kruiden en groenten, 
rundergehakt in Thaise curry gewokt. Tagliatelle.