"WAT DE POT SCHAFT”
Afbeelding invoegen


Van maandag t/m vrijdag, m.u.v. feestdagen, serveren we een eenvoudig 3-gangenmenu bestaande uit een soepje, hoofdgerecht en een klein dessert. Dit 3-gangenmenu is slechts op reservering beschikbaar (2-3 dagen vooraf). 

RESERVEER TIJDIG        OP=OP!

Laat graag tijdig weten welke maaltijden voor u verzorgt moeten worden?
  
Week 17-2019 # 22-04 t/m 26-04

Maandag
2e Paasdag

Dinsdag
Rode bietjes gefruit in boter met een uitje. Aardappel met peterselie. Gemarineerde speklap. Rundvleesjus met fijne kruiden.

Woensdag 
Broccoli met snippers zoete paprika. Aardappelpuree met tuinkruiden. Malse rundergehaktbal in een lichtgebonden rundvleesjus.

Donderdag
"Chili con Quinoa Pie". Taart/tortilla bestaande uit een heerlijke mix van kidneybonen, rundergehakt, paprika, tomaat, quinoa en gebakken aardappelschijfjes. Appelcompote.

Vrijdag 
Babi Pangang (gegrild zoet varkensvlees) met groenten en tomaten-gembersaus. Hete sperzieboontjes. Gele rijst met snippers zoete paprika